Onderhoud

Om de optimale kwaliteit van onze huurvloot te kunnen waarborgen beschikken wij over een eigen onderhouds- en servicedienst. Onze monteurs zorgen er dagelijks voor dat onze huurobjecten in optimale staat èn met veiligheidskeurmerk bij u als klant aankomen. Maar ook indien u beschikt over intern transportmaterieel in eigen beheer verzorgen wij graag het benodigd onderhoud. Met één van onze serviceabonnementen zorgt u dat uw materieel zich in altijd in optimale en veilige conditie bevindt en u niet voor onwelkome verrassingen komt te staan!

Serviceabonnement

Elk bedrijf gebruikt haar intern transportmaterieel op andere wijze. Voor sommigen is het slechts een hulpmiddel dat enkele malen per dag wordt ingezet. Voor anderen is het een bedrijfsmiddel dat dag en nacht in gebruik is en dus geen seconde gemist kan worden! Wij bieden u daarom diverse service-abonnementen, welke nauwkeurig afgestemd kunnen worden op uw specifieke bedrijfssituatie. Zo voorkomt u onnodige kosten, maar perkt u toch de aanwezige risico's in.

Veiligheid

Een professionele organisatie kenmerkt zich ook door veilig materieel. Om die reden verhuren wij uitsluitend materieel dat is veiliggekeurd volgens het VA-veiligheidskeurmerk. Dit erkende keurmerk garandeert dat uw medewerkers werken met veilig materieel en zorgt ervoor dat u als werkgever aan uw verplichtingen volgens het Arbobesluit voldoet! Zo zorgt u dus niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw mensen, maar neemt u tevens geen enkel risico als het gaat om de verantwoordelijkheden die u als werkgever dient te nemen.

VA-keur-logo.jpgVA-keur

Sinds 2016 zijn het COM-keur en VeBIT-keur verder gegaan onder de naam VA-keur. De "Veiligheid Arbeidsmiddelen Keur" bedient de markt voor een brede scope van arbeidsmiddelen en machines.

De VA-keuring is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen: machines, wertuigen en gereedschap. Deze veiligheidskeuring wordt door ons uitgevoerd en staat voor:
* Periodieke veiligheidskeuring
* Objectieve keuring volgens de hoogste kwaliteitsnormen
* Ervaren en deskundige keurmeesters

Als erkend keurend bedrijf garanderen wij u een onafhankelijk oordeel ten aanzien van de veiligheid van uw materieel. Middels steekproeven door de brancheorganisatie wordt de vakbekwaamheid van onze keurmeesters keer op keer getest. Daar wij veiligheid van ons materieel en werkwijzen zeer serieus nemen, blijven wij onze monteurs opleiden om voor u het beste resultaat te genereren. Onze keurmeesters zijn bovendien niet uitsluitend opgeleid tot het keuren van materieel, maar zijn tevens volwaardige heftruckmonteurs, zodat wij de veiligheidskeuring geïntegreerd kunnen aanbieden met periodiek onderhoud. Hiermee zorgt u ervoor dat uw transportmiddel niet langer stilstaat dan strikt noodzakelijk, omdat onderhoud en keuring op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden door dezelfde monteur.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijfsmiddelen veiliger te maken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon