E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. is in 1976 opgericht als eenmanszaak. Dit betekent dat wij inmiddels al meer dan 40 jaar bestaan! Gedurende deze tijd hebben wij ons sterk kunnen ontwikkelen en specialiseren op het gebied van verkoop, verhuur en service van heftrucks en ander intern transportmaterieel. Vanuit onze vestiging in Wijchen bedienen wij onze klanten door heel Europa.

Van Gent Heftruck-Verhuur onderscheidt zich met name op het gebied van haar specialistische materieel en de daarbij behorende expertise als het gaat om onderhoud en service. Onze kracht is gelegen in een persoonlijke benadering van onze klanten, waarbij een goede begeleiding in het vinden van de juiste truck voor de juiste klus en het meedenken over de beste oplossingen centraal staat. U laat ons weten wat er moet gebeuren en wij zorgen voor het meest geschikte materieel. Bovendien zorgt onze eigen transportafdeling ervoor dat het materieel u tijdig en volledig gebruiksklaar bereikt. Onze professionele en uiterst vakbekwame chauffeurs zijn graag bereid om u op locatie van de nodige ondersteuning te voorzien of het werk zelfs volledig uit handen te nemen.

Wij begrijpen dat iedere bedrijfssituatie, maar ook ieder individueel project, om een specifieke benadering vraagt. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij nauwkeuring kunnen inspelen op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. En daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op!

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon