Kopen bij E. van Gent Heftruckverhuur

Wij beschikken niet alleen over een uitgebreide huurvloot, maar ook ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte machines biedt vele mogelijkheden voor u om een verstandige investering te kunnen doen! Vanwege onze uitgebreide voorraad zijn wij vrijwel altijd in staat om op zeer korte termijn te leveren. De door u gewenste machine wordt verder volledig aan uw wensen aangepast, zodat deze op het moment van aflevering direct inzetbaar is.

Assortiment voor kopen

Het assortiment van E. van Gent is verdeeld in de volgende categorieën:

Als u naar een product navigeert heeft u daar de keuze tot huren, kopen of contact opnemen.

Lease

Naast de mogelijkheden tot koop bestaat ook de gelegenheid tot het aangaan van een financial of operational leasecontract. In overleg met u wordt gekeken naar een passend aanbod en worden de verschillende mogelijkheden nader toegelicht.

Service

Ook denken wij graag met u mee over de wijze waarop u uw periodieke onderhoud gaat uitvoeren. Is dit in eigen beheer op basis van een goed onderbouwd onderhoudsplan of kiest u ervoor uw zorg volledig uit handen te geven en schakelt u onze vakbekwame onderhouds- en servicedienst in om tijdig en deskundig onderhoud te verrichten? Wat uw keuze ook is, service staat bij ons hoog in het vaandel!

Wenst u een offerte op maat? Geef uw wensen aan ons door en wij zullen u van een passend aanbod voorzien!

Contact opnemen

Organisatie
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon