Heftruck kopen bij E. van Gent Heftruck-Verhuur b.v.

U wilt een heftruck kopen? Bij E. van Gent bent u hiervoor aan het juiste adres. In ruim 45 jaar tijd hebben wij ons gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van (zwaar) elektrische heftrucks en zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa. Welke machine u ook zoekt, voor vrijwel alle toepassingen bieden wij een oplossing.

Zwaar elektrische heftrucks kopen

Bij E. van Gent kunt u zowel kleine als grote heftrucks kopen. Ons specialisme ligt bij de zwaar elektrische heftrucks. In ons aanbod treft u dan ook elektrische heftrucks aan met een capaciteit tot 33.000 kg.

Aanbod heftruck verkoop

Bij E. van Gent kunt u niet alleen terecht voor de verkoop van heftrucks, maar ook voor het kopen van magazijntrucks, havenmaterieel en voorzetapparatuur zoals een balenklem. kraanarm of kistenkantelaar. U kunt bij ons dan ook terecht voor de aankoop van een totaaloplossing voor uw bedrijf of project.

Heftruck leasen

Naast de mogelijkheden om een heftruck te kopen bestaat ook de mogelijkheid om een heftruck te leasen bij E. van Gent. Voor een maandelijks bedrag heeft u dan alle voordelen van het kopen van een heftruck en geniet u tegelijkertijd van de service van een leasecontract.
In overleg met u vinden we een passend aanbod en nemen we de verschillende mogelijkheden voor een financial of operational leasecontract met u door.

Kwaliteit, service en onderhoud

Bij E. van Gent Heftruck-Verhuur b.v. bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en uitstekende service en onderhoud. Al ons materieel is veiliggekeurd volgens het VA-veiligheidskeurmerk. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhouds- en servicedienst, die ervoor zorgt dat onze machines altijd in optimale staat worden geleverd én onderhouden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wilt u weten wat een heftruck kost of wilt u graag ons advies over de beste oplossing voor uw toepassing? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wijchen

Bezoekadres

Buijs Ballotstraat 5
6603 BW Wijchen

Tel: 0031 (0) 24 641 40 89
Fax: 0031 (0) 24 642 31 77

Postadres

Postbus 55
6600 AB Wijchen

Email: info@evangent.nl

ALGEMENE VERKOOP- en LEVERINGSVOORWAARDEN

Klik hier voor onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.

Contact opnemen

Naam *
Organisatie
E-mail *
Telefoon *
Bericht

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon