Advies op maat of persoonlijk contact?

Bel (024) 641 40 89

Waar een ander stopt...gaan wij verder!

Wij beschikken over een zeer uitgebreide en veelzijdige huurvloot van +/- 1100 machines, zodat voor elke klus het juiste materieel geselecteerd kan worden. Daarbij zijn wij in staat direct aan uw verzoeken te voldoen, zodat u niet onnodig kostbare tijd verliest. Onze snelle en zorgvuldige service zorgt ervoor dat u stilstand voorkomt en dat uw mensen te allen tijde door kunnen gaan met de kernactiviteiten van uw eigen bedrijf. Uiteraard leveren wij uitsluitend volledig veilig gekeurd materieel af, dat zich in optimale staat bevindt. Kwaliteit en service staan bij ons immers zeer hoog in het vaandel!

Onze huurvloot kenmerkt zich door een breed assortiment heftrucks, magazijntrucks, verreikers, ruw-terreintrucks en zeer specialistische voorzetapparatuur, die in zeer uiteenlopende branches kunnen worden ingezet. Onze zwaar elektrische heftrucks zijn bijvoorbeeld leverbaar tot een capaciteit van maar liefst 25 ton! Onze mechanische trucks worden geleverd tot een capaciteit van zelfs 33 ton! De specificaties van onze containertrucks maakt dat deze veelvuldig ingezet worden in bijvoorbeeld havengebieden en containerterminals. Maar ook wordt ons specialistische materieel ingezet in bijvoorbeeld de voedingsindustrie, staalverwerkingsbedrijven en (machine)verhuizers. Ons brede assortiment aan voorzetapparatuur maakt de toepassingsmogelijkheden onuitputtelijk. Zo beschikken wij over hydraulische vatenklemmen, witgoedklemmen, balenklemmen, papierrollenklemmen, kraanarmen, tapijtdoornen en hijshaken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden over het meest geschikte en gebruiksvriendelijke materieel beschikt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw specifieke bedrijfssituatie en ontdek zelf het gemak van onze professionele huuroptionaliteiten. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Organisatie
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

Klik hier voor onze Algemene Verhuurvoorwaarden.

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon