Huren bij E. van Gent Heftruckverhuur

E. van Gent beschikt over een zeer uitgebreide en veelzijdige huurvloot van +/- 1100 machines. Dit betekent voor elke klus het juiste materieel. Daarnaast zijn wij in staat direct aan uw verzoeken te voldoen zodat u geen onnodige kostbare tijd verliest. Onze snelle en zorgvuldige service zorgt ervoor dat u stilstand voorkomt en dat uw mensen te allen tijde door kunnen gaan met de kernactiviteiten van uw eigen bedrijf. Uiteraard leveren wij uitsluitend volledig veilig gekeurd materieel af, dat zich in optimale staat bevindt. Kwaliteit en service staan bij ons immers zeer hoog in het vaandel!

Onze huurvloot

Onze huurvloot hebben wij voor u onderverdeeld in de volgende categorieën:

Waar een ander stopt...gaan wij verder!

E. van Gent kenmerkt zich niet alleen door een breed assortiment, maar ook door kwaliteit en capaciteit. Zo zijn onze zwaar elektrische heftrucks bijvoorbeeld leverbaar tot een capaciteit van maar liefst 25 ton! Onze mechanische trucks zijn op te splitsen in LPG heftrucks en diesel heftrucks en worden geleverd tot een capaciteit van zelfs 33 ton!

Specificaties huurvloot

De specificaties van onze containertrucks maakt dat deze veelvuldig ingezet worden in bijvoorbeeld havengebieden en containerterminals. Maar ook wordt ons specialistische materieel ingezet in bijvoorbeeld de voedingsindustrie, staalverwerkingsbedrijven en bij(machine)verhuizers. Ons brede assortiment aan voorzetapparatuur maakt de toepassingsmogelijkheden onuitputtelijk. Zo beschikken wij over diverse soorten klemmen: papierrollenklemmen, witgoedklemmen, balenklemmen en draaibare vorkenklemmen. Meervoudige en enkelvoudige vorkverstellers, kraanarmen, tapijtdoornen, sideshifts en nog veel meer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden over het meest geschikte en gebruiksvriendelijke materieel beschikt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw specifieke bedrijfssituatie en ontdek zelf het gemak van onze professionele huur optionaliteiten. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contact opnemen

Organisatie
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

Klik hier voor onze Algemene Verhuurvoorwaarden.

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon