Heftruck Huren bij E. van Gent Heftruck-Verhuur b.v.

U bent op zoek naar een heftruck verhuur bedrijf? E. van Gent Heftruck-Verhuur b.v. beschikt over een zeer uitgebreide en veelzijdige huurvloot van meer dan 1000 heftrucks en voorzetapparatuur. Wij zijn een van de grootste leveranciers binnen Europa.
Met ruim 45 jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in de verhuur van heftrucks, met name de zwaar elektrische heftrucks met een capaciteit boven 5 ton.

U huurt een heftruck, wij leveren

Vanwege onze uitgebreide voorraad zijn wij vrijwel altijd in staat om op zeer korte termijn te leveren. Wij verzorgen de transport van de door u gekozen heftruck naar uw locatie. U bent dan ook geen onnodige tijd kwijt of kosten kwijt aan de levering. De door u gewenste machine wordt volledig aan uw wensen aangepast, zodat deze direct inzetbaar is. Dat is de service die u van E. van Gent Heftruck-Verhuur kunt verwachten.

Ons heftruck verhuur aanbod

Ons heftruck verhuur aanbod bestaat uit meer dan 1000 heftrucks, magazijntrucks, havenmateriaal en voorzetapparatuur. Met een balenklemmen, pantograaf, vatenklem en andere apparatuur zijn de toepassingsmogelijkheden van onze heftrucks dan ook onuitputtelijk.

Hoge kwaliteit heftruck verhuur

Bij E. van Gent. Heftruck-Verhuur B.V kunt u terecht voor het huren van heftrucks voor opdrachten in heel Europa. Hoewel het daarbij veelal om reeds gebruikte heftrucks gaat, garanderen wij u de kwaliteit van continuïteit van onze machines. Wij verhuren uitsluitend materieel dat is veiliggekeurd volgens het VA-veiligheidskeurmerk en u kunt 24/7 gebruik maken van onze eigen onderhouds- en servicedienst.

Toepassingen

E. van Gent. verhuurt en levert heftrucks voor diverse toepassingen, door heel Europa. Door ons uitgebreide aanbod kunnen de heftrucks veelvuldig worden ingezet in bijvoorbeeld havengebieden en containerterminals. Maar ook staalverwerkingsbedrijven, (machine)verhuizers en de voedingsindustrie maken gebruik van onze diensten. Wilt u graag advies ontvangen over de beste oplossing voor uw toepassing? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de heftruck verhuur mogelijkheden bij E. van Gent? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke bedrijfssituatie. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wijchen

Bezoekadres

Buijs Ballotstraat 5
6603 BW Wijchen

Tel: 0031 (0) 24 641 40 89
Fax: 0031 (0) 24 642 31 77

Postadres

Postbus 55
6600 AB Wijchen

Email: info@evangent.nl

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

Klik hier voor onze Algemene Verhuurvoorwaarden.

Contact opnemen

Naam *
Organisatie
E-mail *
Telefoon
Bericht

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon