Laatste nieuws

E. Van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de heftruck branche rekenen. Met name als het gaat om de verhuur en verkoop van zwaar elektrische heftrucks. U kunt bij ons zowel kleine als grote heftrucks huren of kopen. Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen wij klanten door heel Europa!

Lees verder: Ons bedrijf

Importeur Raniero

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. is importeur van het Italiaanse merk Raniero voor de gehele Benelux en de deelstaat Nordrhein-Westfalen (Duitsland). Met name in het segment van zwaar elektrische heftrucks zijn wij op dit moment het grootste heftruckbedrijf in Europa, met een vloot van meer dan 75 zwaar elektrische heftrucks!

Lees verder: Raniero

Heftrucks kopen of huren

E. van Gent heftruck-Verhuur B.V. is gespecialiseerd in zowel de verhuur als de verkoop van zwaar elektrische heftrucks. Wij beschikken over een vloot van meer dan 1000 heftrucks, die u zowel kunt huren als kopen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en kosten.
Daarnaast beschikken wij over een continue voorraad van ongeveer 500 verschillende soorten voorzetapparatuur, zoals een balenklem, pantograaf of een kistenkantelaar. Ook deze kunt u huren en kopen. Voor diverse toepassingen en elke klus selecteren wij voor u de juiste heftruck!

Bekijk onze heftrucks

Heftruckbedrijf met 24/7 service

Een goed verhuurbedrijf kan niet bestaan zonder een goede service- en onderhoudsdienst voor uw heftrucks. Bij ons bent u gegarandeerd van de continuiteit van ons materieel en dus de continuiteit van uw bedrijf!
Zowel voor het onderhoud van onze heftrucks, voorzetapparatuur, havenmaterieel en magazijntrucks kunt u rekenen op ons.
Uiteraard beschikken alle heftrucks en het overige materieel over het VA-veiligheidskeurmerk

Lees verder: Service

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon

Bekijk onze aanbiedingen!