Laatste nieuws

E. Van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

E. van Gent Heftruck-Verhuur bestaat al meer dan 40 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de branche rekenen! Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen wij klanten door heel Europa!

Lees verder: Ons bedrijf

Importeur Raniero

E. van Gent Heftruck-Verhuur BV is importeur van het Italiaanse merk Raniero voor de gehele Benelux en de deelstaat Nordrhein-Westfalen (Duitsland). Met name in het zwaar elektrische segment zijn wij op dit moment de grootste speler in Europa met een vloot van meer dan 75 zwaar elektrische heftrucks!

Lees verder: Raniero

Ons specialisme: zwaar elektrische heftrucks

E. van Gent heftruck-Verhuur BV heeft haar specialisme in de verhuur en verkoop van zwaar elektrische heftrucks. Of het nu gaat om een heftruck met een lage doorrijhoogte (containeruitvoering) of een heftruck met een grote hefhoogte, bij Van Gent bent u aan het juiste adres. Wij mogen ons met trots het grootste verhuurbedrijf in Europa noemen op het gebied van zwaar elektrische heftrucks! Daarnaast beschikken wij over een continue voorraad van ongeveer 500 verschillende soorten voorzetapparatuur. Voor diverse toepassingen en elke klus selecteren wij voor u de juiste heftruck!

24/7 service

Een goed verhuurbedrijf kan niet bestaan zonder een goede service- en onderhoudsdienst. Bij ons bent u gegarandeerd van de continuiteit van ons materieel en dus de continuiteit van uw bedrijf!

Lees verder: Service

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon

Bekijk onze aanbiedingen!