Laatste nieuws

E. Van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. bestaat al meer dan 40 jaar en mag zich dan ook tot één van de belangrijkste spelers binnen de heftruck branche rekenen. Wij richten ons op de verkoop en verhuur van zowel kleine als grote heftrucks. Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedienen wij klanten door heel Europa!

Lees verder: Ons bedrijf

Importeur Raniero

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. is importeur van het Italiaanse merk Raniero voor de gehele Benelux en de deelstaat Nordrhein-Westfalen (Duitsland). Met name in het segment van zwaar elektrische heftrucks zijn wij op dit moment de grootste speler in Europa, met een vloot van meer dan 75 zwaar elektrische heftrucks!

Lees verder: Raniero

Ons specialisme: zwaar elektrische heftrucks

E. van Gent heftruck-Verhuur B.V. heeft haar specialisme in de verhuur en verkoop van zwaar elektrische heftrucks. Of het nu gaat om een heftruck van 5 ton of 18 ton, bij E. Van Gent bent u aan het juiste adres. Wij mogen ons met trots het grootste verhuurbedrijf in Europa noemen op het gebied van zwaar elektrische heftrucks! Daarnaast beschikken wij over een continue voorraad van ongeveer 500 verschillende soorten voorzetapparatuur, zoals balenklemmen en kraanarmen. Voor diverse toepassingen en elke klus selecteren wij voor u de juiste heftruck!

Advies nodig? Neem contact op

24/7 service

Een goed verhuurbedrijf kan niet bestaan zonder een goede service- en onderhoudsdienst voor uw heftrucks. Bij ons bent u gegarandeerd van de continuiteit van ons materieel en dus de continuiteit van uw bedrijf!

Lees verder: Service

© E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Websiteontwikkeling door Adecon

Bekijk onze aanbiedingen!